Μεταφορές ειδών – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από περασμένες εποχές, αντικείμενα μεταφέρθηκαν από τις εντελώς ανοιχτές σε τεράστιες μητροπολιτικές περιοχές και πόλεις, καθώς και το αντίθετο. Μετοχές παρομοίως έχουν διαπραγματευτεί με γειτονικές και μακρινές χώρες. Το καλύτερο μοντέλο είναι το ξεπερασμένο Silk Route. Το μάθημα Silk χρησιμοποίησε διαφορετικές στρατηγικές για τη μεταφορά ανάλογα με την περιοχή. Ενώ σε συγκεκριμένα σημεία χρησιμοποιήθηκαν καμήλες για τη μετακίνηση αντικειμένων ως συνοδεία, σε περιοχές μπροστά στον ωκεανό τα πλοία ήταν η στρατηγική για τη μεταφορά.

Μεταφορές αντικειμένων, ανύψωση στη συνολική οικονομία

Η μεταφορά αντικειμένων είναι ένας ευρύς όρος που ενοποιεί τη μεταφορική εταιρεια μερικά είδη δραστηριοτήτων και στρατηγικών για τη μεταφορά. Η μετακίνηση κανονικών ουσιών από ορυχεία ή δασικές συνοικίες σε γραμμές δημιουργίας, η μεταφορά του τελικού προϊόντος σε επιχειρηματικές περιοχές, η ροή του προϊόντος σε διάφορα δίκτυα αγοραστών γενικά είναι μόνο ένα μέρος των δραστηριοτήτων που υπάγονται στην κατηγορία.

Ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να κοινοποιηθεί είναι αυτό των πράσινων προϊόντων που μεταφέρονται σε μια μονάδα τροφίμων που ασχολείται με τη μονάδα. Το απόθεμα που αντιμετωπίζεται στη συνέχεια φροντίζεται σε αποθήκη για να μεταφερθεί σε κέντρα μαθημάτων.

Η στρατηγική για τη μεταφορά που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον κύκλο θα κινηθεί εκτενώς ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων που πρόκειται να μετακινηθούν, την ταλαιπωρία και τη γεωγραφική γεωλογία της περιοχής. Σήμερα τα αντικείμενα μετακινούνται χρησιμοποιώντας διάφορες στρατηγικές για τμήματα μεταφοράς που προτρέπουν τη μεταφορά. Τα λόμπι μεταφορών κοντά σε ιδανικές πρακτικές και δεσμεύσεις υποχρεώσεων έχουν υποστηρίξει το εμπόριο σε διαφορετικές τοποθεσίες του πλανήτη.

Η ικανή μεταφορά του προϊόντος βασίζεται

Τα οχήματα υποδομής
ή η στρατηγική για τη μεταφορά
Θέματα και συσχέτιση
Προμήθεια και χρήση ενέργειας ή καυσίμων
Οι διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς αντικειμένων

Δρόμοι

Οι Οδικές Μεταφορές (Roadways) είναι η πιο προετοιμασμένη στρατηγική για τη μεταφορά που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση προϊόντων. Είτε ως μονοπάτια παρέλασης είτε ως καθαροί δρόμοι, οι δρόμοι έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στο παρελθόν. Οι τροποποιημένες οδικές μεταφορές και σήμερα τα φορτηγά, τα φορτηγά και τα ρυμουλκούμενα μεταφέρουν τεράστιους όγκους αντικειμένων στους αυτοκινητόδρομους.

Επίσης, με πρόσθετες δημιουργημένες στρατηγικές για ξαπλωτούς δρόμους που χρησιμοποιούν υλικά όπως σκυρόδεμα και περιοχή προσγείωσης, οι δρόμοι είναι κατά πολύ ισχυρότεροι. Περαιτέρω πρόοδος στον υποκείμενο σχεδιασμό έχουν προτείνει ότι οι επεκτάσεις μπορούν να γίνουν σε υδάτινα σώματα, με τη βελτίωση των αντικειμένων σε περιοχές που χωρίζονται από ρέματα.

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι θαλάσσιες μεταφορές ήταν πάντα ένας κρίσιμος τρόπος για τη μεταφορά αντικειμένων σε χώρες και κεντρικές περιοχές. Καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια όταν ξεχωρίζουν από τους δρόμους ή τις σιδηροδρομικές μεταφορές, τα φορτηγά σκάφη μπορούν να μεταφέρουν τεράστιο αριθμό φορτίων σε ένα μόνο ταξίδι ξεκινώντας από ένα λιμάνι και στη συνέχεια στο επόμενο.

Με την προσέγγιση της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το προϊόν μπορεί πλέον να μετακινηθεί εύκολα με πλοία που μπορούν να εκφορτωθούν στα λιμάνια και στη συνέχεια να σταλούν μέσω σιδηροδρόμου σε εσωτερικές επιχειρηματικές περιοχές.

Σιδηροδρομικές γραμμές

Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, οι σιδηροδρομικές μεταφορές άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μεταφορά προϊόντων. Η σιδηροδρομική πρόοδος έχει υποχωρήσει εκπληκτικά σε όλη τη μακρινή απόσταση. Σήμερα τα ηλεκτρικά τρένα ντίζελ μεταφέρουν τεράστια φορτία σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Οι γρήγορες σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν αποδειχθεί ικανές να μετακινούν αντικείμενα σε τεράστιες αποστάσεις σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Κίνα και στην Ευρώπη.

Μαθήματα πτήσεων

Η χρήση του αεροπλάνου στη μετακίνηση φορτίου έχει γενικά περιοριστεί σε περιοχές όπου η κρισιμότητα είναι η θεμελιώδης ανάγκη. Τεράστια αερομεταφορεία εμπορευμάτων όπως τα Boeing 707 και 727 μπορούν να μεταφέρουν κολοσσιαίες αναλογίες φορτίου κάθε φορά.

Εν πάση περιπτώσει, το κόστος μεταφοράς και ο περιορισμός του όγκου του προϊόντος που μπορεί να μετακινηθεί κάθε φορά έχει αποτρέψει την τεράστια επέκταση χρήσης του αεροπλάνου στη βελτίωση των αντικειμένων.

Η οργάνωση είναι σημαντική

Ενώ η Κίνηση Αγαθών, Μεταφορές επηρεάζει ξεκάθαρα τον κύκλο που σχετίζεται με το χρήμα, παρομοίως επηρεάζει προφανώς το περιβάλλον. Η ενορχήστρωση είναι κεντρική για τη διαχείριση των διαφόρων παραγόντων που περιλαμβάνονται. Ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα μεταφορών θα χρησιμοποιούσε ανοιχτούς χώρους εργασίας και θα εξασφάλιζε μια βελτιστοποιημένη και οικολογικά υποχρεωτική διαδικασία μεταφοράς με μικρότερο κόστος